//  Välkommen till  //

Linköpings festvåning

Skräddarsydda upplevelser i en anrik miljö.

Kontakt

Det här är vi

Porträttbild på Karin Eklund

Jag har många års erfarenhet av att planera middagar, företags kickoffer, bröllop och julbord. För mig är det viktigt att träffa varje gäst för att höra tankar, idéer och önskemål.

Ring gärna 013 – 13 96 06 eller maila på kontakt@linkopingsfestvaning.se

Karin Eklund

Jag vill verkligen tacka för de fina arrangemangen ni stod för i lördags – jag hade en fantastisk kväll, och min disputationsmiddag blev verkligen ett fint minne! Allt klaffade, maten var supergod och lokalen så fin.

Maria, december 2017, disputationsmiddag

Ville bara återigen tacka för en trevlig och uppskattad tillställning! Alla var väldigt nöjda med både maten och servicen.

Jonas, december 2017, julbord

Jag vill bara tacka för att ni ordnade ett så fint kalas för oss i onsdags, det var toppen!

Bengt, mars 2018, födelsedagsmiddag

Vill du veta mer? Hör av dig!

Genom att kontakta oss via formuläret eller e-post väljer du att lämna in personuppgifter till Linköpings Festvåning. Dessa uppgifter använder vi för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig samt begära att vi korrigerar eller raderar vissa eller samtliga uppgifter. Har du frågor kring hanteringen av personuppgifter får du gärna kontakta oss via telefon 013 – 13 96 06 eller på kontakt@linkopingsfestvaning.se.