//  Vi dukar upp  //

Ett omtalat julbord

För både mindre
och större sällskap.

Julbord

Traditionellt
och modernt

I en privat och luftig miljö som bjuder in till lugn inför stundande högtider dukar vi upp vårt omtalade julbord. Här möts det vilda och klassiska i komposition med traditionella och moderna inslag. Julbord inspirerat av Östergötland med sitt varierande landskap från djupa skogar till rena vatten och alltid, med mycket hög kvalitet och respekt för råvaran.

Ni startar er vistelse hos oss med glögg i vår rustika källarvåning för att sedan avnjuta julbordet i de större salongerna på entréplan.

Pris 650:-/person inkl. glögg och kaffe.

Vi har vi plats för ca 100 gäster. Sällskap över 50 gäster disponerar hela festvåningen själva.

Mat & dryck

Med kärlek för kvalité

Finmiddag

Menyförslag

Bröllopstårta

Bröllop

Person häller på sås på en tallrik som är i fokus

Bufféer

Jag vill verkligen tacka för de fina arrangemangen ni stod för i lördags – jag hade en fantastisk kväll, och min disputationsmiddag blev verkligen ett fint minne! Allt klaffade, maten var supergod och lokalen så fin.

Maria, december 2017, disputationsmiddag

Ville bara återigen tacka för en trevlig och uppskattad tillställning! Alla var väldigt nöjda med både maten och servicen.

Jonas, december 2017, julbord

Jag vill bara tacka för att ni ordnade ett så fint kalas för oss i onsdags, det var toppen!

Bengt, mars 2018, födelsedagsmiddag

Kontakt

Vill du veta mer? Hör av dig!

Genom att kontakta oss via formuläret eller e-post väljer du att lämna in personuppgifter till Linköpings Festvåning. Dessa uppgifter använder vi för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig samt begära att vi korrigerar eller raderar vissa eller samtliga uppgifter. Har du frågor kring hanteringen av personuppgifter får du gärna kontakta oss via telefon 013 – 13 96 06 eller på kontakt@linkopingsfestvaning.se.