//  Arrangemang  //

Från kalas
till möten

Skräddarsydda upplevelser i en anrik miljö.

Vi anordnar

Skräddarsydda arrangemang

Mitt i centrala Linköping hittar ni oss, Linköpings festvåning som huserar i Läkarsällskapets hus.

Här arrangeras såväl disputationsmiddagar som fester, julbord, bröllop, minnesstunder och mer därtill. Samtliga arrangemang utformas tillsammans med er där vår erfarenhet mixas med era önskemål och blir en upplevelse utformad för just ert tillfälle.

Våra lokaler erbjuder såväl ljusa salonger med kristallkronor som en inbjudande anrik källare med djupa tegelvalv. Här finns plats för såväl mingel som sittande middag, alltid med en hög kvalitet genom hela er vistelse hos oss.

I vårt menypris ingår lokalhyra, personal, linne, dekorationer och porslin vilket gör vår festvåning till ett prisvärt alternativ gentemot hyrd lokal och catering.

 • Fest

  Alla slags festligheter och födelsedagskalas utformar vi tillsammans så att ni kan slappna av och njuta tillsammans med era gäster. Se våra menyer och observera att allt ingår i menypriset förutom dryck.

  Bröllop

  Vi har långt över 100-talet lyckade bröllopsmiddagar på vårt samvete och tycker det är lika roligt varje gång vi får hjälpa till att utforma en av de lyckligaste dagarna i ert liv. Vårt bröllopspaket är ett exempel som kan broderas ut efter era önskemål.

  Disputationsmiddag

  En av de allra vanligaste sittningarna hos oss. Tillsammans utformar vi din disputationsmiddag efter dina önskemål och förutsättningar.

  Föreningar och sällskap

  Ett mindre sällskap får en privat samvaro i vår tegelkällare. Ett uppskattat val i källaren är vår bardiskbuffé som också kan fås med julkaraktär under december månad.

  Minnestunder

  Vi hjälper er att arrangera en fin stund tillsammans med era kära. Från begravningskaffe till större sittningar eller mingel.

  Julbord

  Linköpings bästa, tycker vi! Är ni fler än 40 personer får ni hela festvåningen för er själva och en upplevelse ni vill återkomma till. Glöggen intas i tegelkällaren och här avslutas kanske kvällen med bar och dans?

Mat & dryck

Med kärlek för kvalité

Finmiddag

Menyförslag

Bröllopstårta

Bröllop

Person häller på sås på en tallrik som är i fokus

Bufféer

Jag vill verkligen tacka för de fina arrangemangen ni stod för i lördags – jag hade en fantastisk kväll, och min disputationsmiddag blev verkligen ett fint minne! Allt klaffade, maten var supergod och lokalen så fin.

Maria, december 2017, disputationsmiddag

Ville bara återigen tacka för en trevlig och uppskattad tillställning! Alla var väldigt nöjda med både maten och servicen.

Jonas, december 2017, julbord

Jag vill bara tacka för att ni ordnade ett så fint kalas för oss i onsdags, det var toppen!

Bengt, mars 2018, födelsedagsmiddag

Kontakt

Vill du veta mer? Hör av dig!

Genom att kontakta oss via formuläret eller e-post väljer du att lämna in personuppgifter till Linköpings Festvåning. Dessa uppgifter använder vi för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig samt begära att vi korrigerar eller raderar vissa eller samtliga uppgifter. Har du frågor kring hanteringen av personuppgifter får du gärna kontakta oss via telefon 013 – 13 96 06 eller på kontakt@linkopingsfestvaning.se.