Catering & festservice

Vi erbjuder catering och festservice mot både företag och privatpersoner.  Vi har många års erfarenhet av fest- och cateringsarrangemang. Från utomhusmatlagning med våra grillar och pannor, födelsedagsmiddagar, dop eller vilken fest som helst till livets kanske viktigaste middag; bröllopsfesten där vi har mångårig erfarenhet genom att ha varit med och planerat och genomfört över 100 lyckade bröllopsfester. Hängiven serviceanda, stor erfarenhet samt prisvärd kvalitet genomsyrar alla våra åtaganden. 

Välj mellan färdiga meny och bufféförslag eller skräddarsydda beställningar efter era önskemål. 

Önskar ni personal, porslin, leverans eller ren konsultation? Vi hjälper förstås också till med ”Allt runt omkring”.

Ni kanske redan har en tänkt plats för er tillställning? Om inte kan vi rekommendera och förmedla kontakt med några trevliga små och större festlokaler. 

Menyförslag

Minst 10 av en och samma meny måste beställas.

Canapé med skaldjur, mayonnaise, sallader, dill och citron

Viltwallenbergare med äppelgräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Mandelkolapaj med drottningbär och lemon curdgrädde

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

01

Rökt ankbröst med krassekräm, klar äppelsås, sallader, örter och ostkrisp

Halstrad laxfilé med sandefjordssås, citronpicklade grönsaker samt Västerbottenpotatis

Brownie- och mörk chokladtryffelterrin med havssalt samt karamellgrädde och hallonsås

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

02

Klassisk skaldjurscocktail med räkor, kräftstjärtar, säsongens sallader och grönsaker samt lime- och chilisås

Basilika- och citronstekt majskycklingbröst med rödlöksmarmelad, ångade rotsaksstrimlor, jordärtskockssmörsås samt potatisterrin

Mousse av vit choklad och crèmefraiche med moccaflarn och tropiska frukter

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

03

Fredriks gubbröra smaksatt med pepparrot på mörkt bröd med citron, dill och lagrad ost

Helstekt grisrygg med tryffel- och blomkålskräm samt rödvinssås, potatisterrin och rostade rotsaker

Liten pavlova med vaniljgrädde och bär- eller rabarberkompott efter säsong

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

04

Bakelse av varmrökt regnbågslax, gräslök och citron med forellrom, dillsallad, örtgrön olja och ostkrisp

Dovhjortsstek med svartrotscrème, jordärtskockskrisp, smörad rödvinssås samt potatis- och palsternacksgratäng

Citrus pannacotta med salt karamell, nötter och kolasås

570:-/pers

(509: – exkl. moms)

05

Gravlaxterrin med senapssås, sallader och dill samt citron och skockachips

Utskuren lammstek i örter med rotsaker samt timjansmörsås och potatis/purjolökskaka

Säsongens smulpaj med gräddig vaniljsås

590:-/pers

(527: – exkl. moms)

06

Gravad dovhjortsrygg i tunna skivor med krassemayonnaise, friterad kapris samt grön örtolja, örter och skott

Rimmad, ugnsbakad torskrygg med gräslöksmättad schalottenlöksås, stött potatis med brynt smör samt fänkål och savoykål

Mörk chokladmousse under glansigt täcke med hallongömma och sallad av gula frukter

630:-/pers

(563: – exkl. moms)

07

Terrin av fint skurna provencalska grönsaker, ruccolacrème och sallader

Rödbets- och kikärtsbiffar med krämig citronsås och säsongens grönsaker samt potatisterrin

Någon dessert från ovan

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

08

Tilltugg

Röra av kallrökt lax, pepparrot och citron på mörkt bröd

Snitt med lufttorkad skinka, färskost och örter

Folkungare-liten, gratinerad toast med ansjovis och lagrad ost

Canapé kräftskagen, toppad med dill

Liten dovhjortstartar med timjancréme och purjokrisp

1 sort 40:-/person, 2 sorter 65:-/person, 3 sorter 90:-/person.

(36: – exkl. moms) (58: – exkl. moms) (80:- exkl. moms)

09

Bröllop

Bröllopspaket

Till vald meny/buffé finns möjlighet att boka till bröllopspaket:

  • Planeringsmöte inför bröllopet. Totalt 2 timmar.
  • Tre fördrinkstilltugg
  • Bröllopstårta i våningar efter önskemål

Tillägg 270:-/person

(241: – ex. moms) på vald meny/buffé

Bufféer

För sällskap från 10 personer.

Julbord (december)

Catering eller avhämtning

    • Inlagd sill
    • Senapssill
    • Östgöta sädessill
    • Gravad lax med senapssås
    • Varmrökt lax
    • Saffran/ fiskpaté med dill/ citronsås
    • Räkägg
    • Julskinka
    • Pepparstekt rostbiff med äpple/ sellerisallad
    • Lökkorv
    • Viltpaté med cumberlandsås
    • Rödbetssallad
    • Jansson, köttbullar, prinskorv, rödkål
    • Chokladtårta med hallonkompott och lättvispad grädde

500:-/person

(446: – exkl. moms)

Glöggmingel (nov-dec)

    • Liten gubbröra i knäckeskål
    • Mörk canapé med gravlaxterrin och senapssås
    • Varmrökt laxmousse med pepparrot och dill
    • Krustad med Kvibille ädelost och fikon
    • Snitt av vörtbröd med julskinka och Karins starka senap
    • Grönsaksterrin med picklad rödlök

345:-/person

(308: – exkl. moms)

Vår klassiska buffé

    • Smör, lagrad ost och knäckebröd
    • Inlagd sill
    • Dill- och vitlöksgravad strömming
    • Tinnerbäckssill
    • Gravad lax med mild, grovkornig senapssås
    • Varmrökt lax med romsås
    • Ägghalva med skagenröra
    • Rostbiff av nöt med rödbetssallad
    • Rökt lamm med äppel- och sellerisallad
    • Sillpotatis
    • Jansson´s frestelse
    • Köttbullar
    • Prinskorv
    • Mörk chokladtårta med rårörda hallon och lättvispad grädde

525: -/pers

(469: – exkl. moms)

Medelhavsbuffé

    • Focaccia med rosmarin och olivolja
    • Lufttorkad skinka med melon, ruccola och fetaostcréme
    • Pärlcous cous med heta skaldjur som räkor, kräftstjärtar och blåmusslor
    • Milanosalami med hyvlad parmesan och basilika
    • Klar potatissallad med oliver, grönsaker samt soltorkad tomatmayonnaise
    • Pastasallad med pesto, rostad paprika och mozzarellabollar
    • Timjan- och svartpepparrostad rostbiff
    • Frittata med salsa verde
    • Kryddiga kycklingspett
    • Tiramisù

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

Gröna buffén

V = Vegansk rätt.

  • Nybakat bröd, Liptauer
  • Krämig potatis- och kikärtssallad med citron och spiskummin V
  • Sallad av pärl couscous, linser, örter och svampar V
  • Honungsrostade rotsaker V
  • Terrin av fint skurna provencalska grönsaker
  • Grönsaker från slätten som vaxbönor, haricot verts, morötter och blomkål med pesto V
  • Orientaliskt kryddade plättar av gråärtor V
  • Biffar av betor, rovor och dragen åkerböna V
  • Två såser: Rökt kikärtsmayo V
  • Soltorkad tomatvinaigrette V
  • Ruccolakräm V
  • Mousse av vit choklad och creme fraiche med tropiska frukter och mockaflarn

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

Med reservation att vissa råvaror byts ut efter säsong och tillgång. Minsta antal att beställa för är 10p. 

Julbord

Catering eller avhämtning

    • Inlagd sill
    • Senapssill
    • Östgöta sädessill
    • Gravad lax med senapssås
    • Varmrökt lax
    • Saffran/ fiskpaté med dill/ citronsås
    • Räkägg
    • Julskinka
    • Pepparstekt rostbiff med äpple/ sellerisallad
    • Lökkorv
    • Viltpaté med cumberlandsås
    • Rödbetssallad
    • Jansson, köttbullar, prinskorv, rödkål
    • Chokladtårta med hallonkompott och lättvispad grädde

400:-/person

(358: – exkl. moms)

Glöggmingel (nov-dec)

    • Liten gubbröra i knäckeskål
    • Mörk canapé med gravlaxterrin och senapssås
    • Varmrökt laxmousse med pepparrot och dill
    • Krustad med Kvibille ädelost och fikon
    • Snitt av vörtbröd med julskinka och Karins starka senap
    • Grönsaksterrin med picklad rödlök

345:-/person

(308: – exkl. moms)

Vår klassiska buffé

    • Smör, lagrad ost och knäckebröd
    • Inlagd sill
    • Dill- och vitlöksgravad strömming
    • Tinnerbäckssill
    • Gravad lax med mild, grovkornig senapssås
    • Varmrökt lax med romsås
    • Ägghalva med skagenröra
    • Rostbiff av nöt med rödbetssallad
    • Rökt lamm med äppel- och sellerisallad
    • Sillpotatis
    • Jansson´s frestelse
    • Köttbullar
    • Prinskorv
    • Mörk chokladtårta med rårörda hallon och lättvispad grädde

525: -/pers

(469: – exkl. moms)

Medelhavsbuffé

    • Focaccia med rosmarin och olivolja
    • Lufttorkad skinka med melon, ruccola och fetaostcréme
    • Pärlcous cous med heta skaldjur som räkor, kräftstjärtar och blåmusslor
    • Milanosalami med hyvlad parmesan och basilika
    • Klar potatissallad med oliver, grönsaker samt soltorkad tomatmayonnaise
    • Pastasallad med pesto, rostad paprika och mozzarellabollar
    • Timjan- och svartpepparrostad rostbiff
    • Frittata med salsa verde
    • Kryddiga kycklingspett
    • Tiramisù

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

Gröna buffén

V = Vegansk rätt.

  • Nybakat bröd, Liptauer
  • Krämig potatis- och kikärtssallad med citron och spiskummin V
  • Sallad av pärl couscous, linser, örter och svampar V
  • Honungsrostade rotsaker V
  • Terrin av fint skurna provencalska grönsaker
  • Grönsaker från slätten som vaxbönor, haricot verts, morötter och blomkål med pesto V
  • Orientaliskt kryddade plättar av gråärtor V
  • Biffar av betor, rovor och dragen åkerböna V
  • Två såser: Rökt kikärtsmayo V
  • Soltorkad tomatvinaigrette V
  • Ruccolakräm V
  • Mousse av vit choklad och creme fraiche med tropiska frukter och mockaflarn

525:-/pers

(469: – exkl. moms)

Med reservation att vissa råvaror byts ut efter säsong och tillgång. Minsta antal att beställa för är 10p. 

Allt runt omkring

Alla priser inkluderar moms.

Minsta antal att beställa för är 10p.

Hyra porslin?

Buffékuvert- Tallrik, bestick, ett vinglas: 20:-

Trerätterskuvert- Tallrikar, bestick, två vinglas och ett vattenglas: 60:-

Övrigt som glas, kaffegods, bestick mm: 5:- per del.

Linneservett: 20:-

Vita dukar 130×170: 70:-, 130×240: 80:-

Transport?

Tur och retur inom Linköping: 500:-. Utanför Linköping: 500:- plus 45:- per mil från Skyline och tillbaka.

Personal?

400:- per timme och personal. Vi debiterar från att vi lämnar Skyline tills det att vi är tillbaka.

Minsta debitering 4 timmar. Pris 400:-/timme och personal.

All personal är försäkrad. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Konsultation?

Kortare möte och mailkonversation ingår i priset.

Önskar ni erfaren hjälp med att anordna er fest eller bröllopsmiddag med tex tips och råd på dukningar, placering, inbjudan eller vad som helst inför er planering, står vi till tjänst till en kostnad av 400:- per timme.

Boknings- och avbokningsregler

Avbokning kan ske fram tills 7 dagar innan bokningsdatum utan debitering. 4-6 dagar i förväg debiteras 50%. Avbokning 1-3 dagar i förväg debiteras 100%.

Vi behöver din bokning senast 5 arbetsdagar innan leverans.

Små och större festlokaler