//  Vi dukar upp  //

Ett omtalat julbord

För både mindre
och större sällskap.

Julbord

Traditionellt
och modernt

I en privat och luftig miljö som bjuder in till lugn inför stundande högtider erbjuder vi även i år vårt omtalade julbord. På grund av rådande omständigheter sker det i år med ett lite annorlunda upplägg. Här möts det vilda och klassiska i komposition med traditionella och moderna inslag. Julmat inspirerad av Östergötland med sitt varierande landskap från djupa skogar till rena vatten och alltid med mycket hög kvalitet och respekt för råvaran.

För våra gäster och medarbetares säkerhet har vi i år valt att låta julbordet bestå av bordsvis servering istället för gemensam buffé. Ni känner förstås igen många av våra kära klassiker!

Årets ”turer” vid julbordet ser därför ut som följer:

Ni inleder er vistelse hos oss med värmande glögg vid ert bord.

Sillar, ost och bröd – servas i mindre skålar vid ert bord med ett noga utvalt utbud.

Fisk och kallskuret – serveras som två välkomponerade separata tallrikar vid bordet.

Det klassiska småvarma – serveras i mindre skålar för ert sällskap.

Desserter, kaffe och godis – hämtas av gästen vid en egen buffé i separat rum där vi är noga med att ingen trängsel förekommer.

Eventuella önskemål om specialkost tillgodoses naturligtvis och vi önskar att ni meddelar oss specialkost redan vid er bokning.

Varmt välkomna till vårt julbord!

Pris 550:-/person inkl. glögg och kaffe.

För företag

På Festvåningen har vi plats för upp emot 100 gäster.

För privatpersoner

Datum enligt överenskommelse.

Mat & dryck

Med kärlek för kvalité

Finmiddag

Menyförslag

Bröllopstårta

Bröllop

Person häller på sås på en tallrik som är i fokus

Bufféer

Jag vill verkligen tacka för de fina arrangemangen ni stod för i lördags – jag hade en fantastisk kväll, och min disputationsmiddag blev verkligen ett fint minne! Allt klaffade, maten var supergod och lokalen så fin.

Maria, december 2017, disputationsmiddag

Ville bara återigen tacka för en trevlig och uppskattad tillställning! Alla var väldigt nöjda med både maten och servicen.

Jonas, december 2017, julbord

Jag vill bara tacka för att ni ordnade ett så fint kalas för oss i onsdags, det var toppen!

Bengt, mars 2018, födelsedagsmiddag

Kontakt

Vill du veta mer? Hör av dig!

Genom att kontakta oss via formuläret eller e-post väljer du att lämna in personuppgifter till Linköpings Festvåning. Dessa uppgifter använder vi för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig samt begära att vi korrigerar eller raderar vissa eller samtliga uppgifter. Har du frågor kring hanteringen av personuppgifter får du gärna kontakta oss via telefon 013 – 13 96 06 eller på kontakt@linkopingsfestvaning.se.